>  Actuele vacatures    |                                                                 
   
 

Hidrostal Benelux  
Zernikestraat 35

3316 BZ Dordrecht 

Tel. +31(0)78 - 65 22 111
info@hidrostal.be
info@hidrostal.nl

 
   
  HomeHomeHomeHomeHomeHomeHomeHome    
       
Over ons
    U bevindt  zich hier: Hidrostal Benelux » Over ons    
         
   

Hidrostal Benelux is in 2014 opgericht en levert pompen voor riool- en oppervlaktewater. De Hidrostal pompen worden inmiddels ruim 35 jaar verkocht en onderhouden in de Benelux. Service en een goede dienstverlening bieden wij aan onze klanten vanuit de zelfstandige fabrieksvestiging in Dordrecht. Een team van 20 ervaren medewerkers staat klaar om de Hidrostal schroefcentrifugaal pompen in België en Nederland te onderhouden en indien nodig te vernieuwen.
 
Bekijk onderstaande introductievideo:
 


De productiemaatschappij in Zwitserland heeft korte contactlijnen met klanten en gebruikers en breidt het verkoopnetwerk wereldwijd uit. De laatste jaren zijn er vestigingen geopend in Nederland, Amerika, Australië en Frankrijk. Met ruim 10.000 geïnstalleerde pompen in de Benelux is er de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan om de meeste uitdagingen op het gebied van afvalwaterverwerking, rioolwater, oppervlaktewater en proceswater aan te nemen. Hidrostal produceert een grote hoeveelheid kwaliteitspompen vanuit eigen productie locaties wereldwijd. Hidrostal heeft meerdere verkoop- en serviceorganisaties op alle continenten met in totaal zo’n 1.000 medewerkers.

Met name bij toepassingen waar verstoppingen kunnen plaatsvinden, is de Hidrostal schroefcentrifugaalpomp de afgelopen jaren de perfecte oplossing gebleken, met een hoge kwaliteit, een hoog rendement en een laag energieverbruik. Stuk voor stuk voordelen die in Nederland Waterland steeds belangrijker zijn voor een efficiënt, energiezuinig en betrouwbare waterhuishouding.

Hoewel we in Nederland gevestigd zijn hebben wij een groot belang in de Belgische oppervlakte- en afvalwater markt. Met 10 miljoen inwoners en bijzonder veel industriële bedrijven ontstaat ook in België veel afvalwater dat verwerkt moet worden. Tevens zijn er veel oppervlaktewater gemalen in de kuststreek van België en worden de peilen in de kreken en rivieren voornamelijk beheerst met duurzame en tegenwoordig visveilige gemalen. België loopt ten opzichte van Nederland in de pas op het gebied van ecosystemen, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid op water gebied.

Door de klimaatverandering ontstaan grote piekbelastingen ten gevolge van neerslag; zowel in het rioolsysteem als het oppervlaktewater. Pompinstallaties moeten dit kunnen verwerken en vooral betrouwbaar zijn, dus van hoge kwaliteit als het erop aan komt wanneer er volle bak gepompt moet worden. Daar komt bij dat het rioolwater een groeiende vuillast heeft door vet en afval dat van de straat in de rioolput komt, textiel en hygiënische natte doekjes die in de toiletten verdwijnen. Dit leidt tot verstoppingen in het rioolstelsel en storingen in de pompen. De gemeente en waterschappen proberen mensen bewust te maken van de gevolgen en aan de andere kant onderzoekt Hidrostal hoe innovaties aan onze pompen kunnen bijdragen om verstoppingen en overlast te voorkomen.

Veiliger, energiezuiniger, mens- en diervriendelijker vragen van ons ook steeds opnieuw aanpassingen en verbeteringen. Onze passie voor pompen is in grote mate verbonden met deze problematiek en ontwikkelingen. Wij hebben de ambitie ons continue in te spannen voor een betere toekomst!

   
         
   
         
Maak hieronder uw keuze:
 
Activiteiten   Onderhoudscontracten   Spare Parts

Service activiteiten

Onderhoudscontracten

Spare parts

Hidrostal Benelux beschikt over een deskundig en ervaren serviceteam.

Wenst u vaste afspraken te maken over het uitvoeren van periodiek onderhoud, klik dan hier!

Hidrostal Benelux houdt voor u de meest voorkomende reservedelen standaard op voorraad.

Home

Home

Home
         
Advies en support        

Advies en support

     

Wij ondersteunen u uiteraard op het gebied van pomptechnische problemen of advies voor vervangende pompinstallaties.

     

     
Home

     
         
   
      
         
   

   
   

Producten

Onderwaterpompen
Lagerstoelpompen
Axialflowpompen
Visvriendelijke pompen
Compactpompen
Prerotatiesystemen
Bedford grootvolume pompen
SuperBetsy pompsystemen

Toepassingsgebieden

Afvalwaterzuiveringen
Stedelijk afvalwater
Oppervlaktewater
Industrieel afvalwater
Food & beverage
Slibverwerking
Grond-, weg- en waterbouw
Tunnelbouw
Offshore

Service

Onderhoud en service
Activiteiten
Onderhoudscontracten
Spare parts
Advies & support

Downloads
Handleidingen

Pump selector
Brochures

Hidrostal Benelux
Zernikestraat 35
3316 BZ Dordrecht
Nederland

Tel. +31(0)78 - 65 22 111
info@hidrostal.nl  |  info@hidrostal.be

© Copyright Hidrostal Benelux
Webdesign:
Devaca